Home » » Anunt!!!

Anunt!!!


Dragi fani,

acesta este ultimul nostru anunt venit din partea echipei Jtecher.


De ceva timp va pregatim o supriza ce speram sa va incante, tot odata acesta este si motivul pentru care episoadele au aparut foarte lent sau chiar deloc la unele serii, iar pentru asta ne cerem scuze, totusi speram ca surpriza noastra sa va mai domoleasca supararea.

Va informam ca foarte curand va avea loc deschiderea unui nou site. O uniune a 4 fansuburi : Jtecher  , Destiny , AnimePm , AnimeBm,iar cu aceasta uniune tinem sa va aducem la cunostiinta ca toate seriile acestor fansuburi vor fi refacute si imbunatatite, mai pe scurt va vom ruga sa aveti rabdare pana ce seriile vor fi repostate pe noul fansub.

Prin aceasta uniune vom incerca sa aducem calitatea episoadelor la un nivel cat mai sus si vom incerca ca prin colaborarea noii aliante sa aducem continuu noi surprize si episoade pe noul site!

Tinem sa multumim  fanilor care ne-au fost alaturi in tot acest timp , care au comentat la postarile noastre  fie bine sau rau , multumim celor ce au urmarit anime-urile de pe acest site  si au asteptat nerabdatori urmatoarele episoade,  multumim foarte mult celor ce ne-au ajutat sa dezvoltam site-ul fie cu o traducere o verificare sau pur si simplu un sfat si bineinteles multumim partenerilor nostri  ce ne-au fost alaturi in momente grele.

Referitor la intrebarea cand va aparea noul site  nu putem sa va dam un raspuns concret , acesta este in curs de  dezvoltare si odata  ce va fi gata  adresele web a celor 4 fansuburi vor fi redirectionate catre noul site, astfel  veti  fi conectati automat catre noua adresa.
Ceea ce putem sa va spunem este ca aparitia noului site va fi mai rapida decat credeti :)) ramaneti alaturi de noi  pentru a afla noi detalii.
Referitor la imaginea de mai sus aceasta va fi noul logo al uniunii  celor 4 fansuburi, numele acestuia urmand sa fie dezvaluit dupa aparitia sa :D, iar pentru cei nemultumiti vesnic :)) tinem sa va informam ca va fi o rubrica pentru reclamatii a episoadelor, odata reclamat un episod si minutul unde este gresit acesta va fi refacut si corectat , mai pe scurt aceasta uniune se va realiza si cu ajutorul fanilor deci contam pe  voi pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna calitate a episoadelor. 

Cu multa sinceritate si respect pentru fanii sai, a voastra echipa Jtecher va multumeste profund!
Share this article :

14 comments:

  1. abea astept sa vad noul sit:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu abea astept....bafta-n continuare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzi ca Destiny , AnimePm , AnimeBm, vor forma un sit dar nu am crezut ca este si acest sit pe lista. Sunt sigura ca va fi mult mai bine, desigur, pt noi, deoarece, sper, ca vor aparea mai repede episoadele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha, sper sa terminati yuyu hahusho dupa ce ce va uniti.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e o idee rea asta deabea astept sa vad cum o sa fie

    RăspundețiȘtergere
  6. prefer sa vad anime pe fansubul care traduce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea inteleg ce vrea sa zica comentariul asta, dar daca e ceea ce cred eu ca ai zis inseamna ca nu ai vazut nici un episod de pe acest site, asa ca inainte sa vorbesti verifica!Sau poti vorbi fara cunostiinta de cauza iar toti ceilalti sa aibe o impresie proasta. P.S. Data viitoare nu mai comenta ca anonim.

      Ștergere
  7. Abia astept sa vad ce va iesi,oricum sunt sigura ca site-ul va fi pe placul tuturor! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Super, abia astept sa apara noul site sunt tare nerabdator, sunt sigur ca o sa fie grozav. Ms mlt pt anunt, va urez succes si foarte mult spor

    RăspundețiȘtergere
  9. salut nu prea am urmarit animeuri de pe acest site dar o sa urmaresc cu siguranta deabea astept sa vad ce o sa iasa din uniea a 4 fansuburi si va urez succes astept cu nerabdare sa vad noul site ;D

    RăspundețiȘtergere
  10. scz ptr greselile de mai sus dar nu am o tastatura prea buna:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Brunetteloves9727 mai 2013 la 12:20

    Waaaaa sincer deabia astept noul site.Ideea mi s-a parut foarte buna de la inceput si ma bucur ca pana la urma ati reusit sa o puneti si in practica.Sunt sigura ca odata cu infiintarea noului site veti termina episoadele mult mai repede,iar calitatea va fi una excelenta.
    Mult succes in continuare!:X

    Felicitariii!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentati dracului ca daca nu, nu o sa mai aveti la ce va uitati. Comentariul nu este o obligatie, ci o statistica pentru a sti cui dracu traducem.

Asa ca jtechereala baga un comment...

 
Support : Manga | Miauti | Review
Copyright © 2009. Jtecher Fansub - All Rights Reserved
Power by Jtecher the Jtecher edit by DreamsKeeper
Proudly powered by Blogger